Teamuitje Brabant

  1. Home
  2. |
  3. Teamuitje Brabant

Bent u op zoek naar een bijzonder teamuitje in het oh zo schone Brabant? Dan bent u bij Solex verhuur Eindhoven aan het juiste adres. Solex verhuur Eindhoven levert u een geheel verzorgt en 'keigezellig' teamuitje in Brabant. Met een klein gezelschap of een hele groep, het zal voor u absoluut een onvergetelijke ervaring worden.

Een aantal gezonde uurtjes buitenlucht op een prachtige Solex, daar begint het teamuitje in Brabant mee, een uitje waar u nog lang op zult terugkijken. U heeft de keuze uit meerdere arrangementen voor een leuke tour op een van onze solexen die wij met zorg voor u hebben uitgestippeld. Deelname is echter op eigen risico, leeftijd vanaf 16 jaar met bromfietscertificaat of 18 jaar met rijbewijs. Onder deze voorwaarde kunt u zonder problemen deelnemen aan het leuke teamuitje in Brabant. De toertocht op een vol getankte Solex wordt culinair afgesloten met drie uur lang onbeperkt eten en drinken in één van de twee door ons geselecteerde restaurantjes in Eindhoven. door u te bepalen restaurant. Het gehele arrangement biedt u maar liefst zes uren gezelligheid, gezonde buitenlucht en een onvergetelijke herinnering!

Reserveer vandaag nog via onze speciale reserveringslijn of vul formulier in. Wij vertellen u graag van alles over het teamuitje in Brabant!

Solexverhuur Eindhoven is gespecialiseerd in het verzorgen van Solex Tochten en Solex Arrangementen.

Verzend uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.