Solex Toer

  1. Home
  2. |
  3. Solex Toer

Een inspirerende solextour of toer door Eindhoven en omgeving wordt graag voor u verzorgd door Solex Verhuur Eindhoven.

Een ontspannend dagje weg, maar met voldoende pit en avontuur is de leuke buitenactiviteit voor u, uw vrienden, personeel of lekker met het gezin.

Diverse arrangementen zijn te boeken voor een Solextour of toer door Eindhoven of omgeving. Graag voldoen wij aan uw wensen, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten zijn er vele mogelijkheden voor een solextour in Eindhoven. Voor de solextour door Eindhoven wordt u eventueel ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en natuurlijk gebak. Na de koffie vertrekt u voor een 32 km durende solextour of toer door Eindhoven en aangrenzende dorpen om de natuur en het pittoreske van het Brabantse land te ontdekken. Na een enerverende tour bieden wij de mogelijkheid om 3 uren onbeperkt te eten en te drinken in de omgeving van waar u de solextour of toer door Eindhoven heeft gereden. U kunt kiezen voor restaurant “Paviljoen Genneper Parken” met geweldige terrassen. De arrangementen zijn gemiddeld gevuld voor 6 uren vermaak!

Graag informeren wij u persoonlijk over al onze mogelijkheden en natuurlijk reserveren wij graag een datum voor u. Om een solextour of toer door Eindhoven te boeken kunt u mailen naar info@solexeindhoven.nl

Solexverhuur Eindhoven is gespecialiseerd in het verzorgen van Solex Tochten en Solex Arrangementen.

Verzend uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.