Solex rijden Eindhoven Valkenswaard

  1. Home
  2. |
  3. Solex rijden Eindhoven Valkenswaard

Solex rijden in Eindhoven en Valkenswaard doet u bij Solex verhuur Eindhoven, dé solex toer specialist bij uitstek. Wij verzorgen diverse arrangementen die garant staan voor een inspirerende en onvergetelijke dag! U stapt op de Solex en we rijden vervolgens door Eindhoven en Valkenswaard en de omgeving. We passeren leuke dorpjes en mooie natuur. Uiteraard kunnen we stoppen om een mooi moment op de foto vast te leggen. Na ongeveer tweeënhalf uur eindigt de tocht. U heeft dan ongeveer tweeëndertig kilometer gereden en de wind door uw haren gevoeld. U kunt dit uiteraard ook in groepsverband doen. Met familie, vrienden of als personeelsuitje, Solex rijden in Eindhoven en Valkenswaard is een geweldige ervaring!

Maar de dag is nog lang niet om... Na afloop kunt u namelijk heerlijk eten in een van de twee door ons gekozen, plaatselijke restaurants. U heeft daar ruim voldoende de tijd om 'bij te tanken', want na zo'n tocht kunt u vast een goede maaltijd gebruiken: drie uur lang onbeperkt eten in een gezellige setting. Het gehele arrangement is er al vanaf €62.00 per persoon.

Wacht niet langer en boek vandaag nog een fantastisch uitje. Op een Solex rijden door Eindhoven en Valkenswaard en omgeving en daarna lekker eten! Bel vandaag nog of vul het formulier in.

Solexverhuur Eindhoven is gespecialiseerd in het verzorgen van Solex Tochten en Solex Arrangementen.

Verzend uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.