Solex rijden Brabant

  1. Home
  2. |
  3. Solex rijden Brabant

Heeft u altijd al eens op een originele Solex willen rijden in Brabant of bent u benieuwd naar de ervaring? Dit is uw kans! Solex Verhuur Eindhoven biedt diverse solex arrangementen aan voor een gezellig dagje uit. We combineren de energieke toertocht met een heerlijk uitgebreid "onbeperkt eten" in een van de twee door ons geselecteerde restaurants.

De toer voert u 32 kilometer lang door gezellige dorpjes en langs prachtige wegen. Een Solex rijden in Brabant voelt als pure vrijheid, met een vleugje nostalgie natuurlijk. In totaal bent u ongeveer twee├źnhalf uur onderweg. Let er wel even op dat u in bezit dient te zijn van een brommer of auto rijbewijs. In onze arrangementen zit ook een drie uur lang onbeperkt eten in een door uzelf te kiezen restaurant. Wij hebben twee locaties speciaal voor na het Solex rijden in Brabant geselecteerd. U kunt kiezen voor restaurant Paviljoen Genneper Parken met haar vele terrassen.

In totaal bent u ongeveer zes uur bezig. Zes uur genieten voor een zeer gunstige prijs in het mooie Brabant. Het wordt een onvergetelijke dag. Gegarandeerd!

Reserveer vandaag nog via het formulier of bel onze speciale reserveringslijn. Wij helpen u graag verder!

Solexverhuur Eindhoven is gespecialiseerd in het verzorgen van Solex Tochten en Solex Arrangementen.

Verzend uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.