Solex huren Brabant

  1. Home
  2. |
  3. Solex huren Brabant

Lijkt het u fantastisch om eens een echte Solex te huren en lekker door Brabant te toeren?

Bij Solexverhuur Eindhoven kunt u met z'n tweeën of gezellig met een hele groep een Solex huren in hartje Brabant. Wij zijn dé specialist op het gebied van Solex verhuur.

Het huren van de Solex kunt u combineren met een energiek dagje uit voor het hele gezin. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om door ons uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje te laten organiseren. Daar hebben wij genoeg ervaring mee! U heeft de keus uit diverse solex arrangementen door het prachtige Brabantse land. Een 2 ½ uur durende toer van ongeveer 32 km door prachtige natuur geeft u energie, maar u krijgt er ook honger van. Een Solex huren in Brabant kan dan ook perfect gecombineerd worden met drie uur onbeperkt eten en drinken in een door u te selecteren restaurant. Wij hebben voor u twee locaties geselecteerd, waarover wij u graag persoonlijk informeren. Kortom bieden wij u zes uur vol vermaak, plezier en Brabantse gezelligheid.

Kunt u niet wachten om een Solex te huren in Brabant? Bel ons vandaag nog of reserveer heel gemakkelijk via het online formulier. Wij staan voor u klaar!

Solexverhuur Eindhoven is gespecialiseerd in het verzorgen van Solex Tochten en Solex Arrangementen.

Verzend uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.