Dagje uit Brabant

  1. Home
  2. |
  3. Dagje uit Brabant

Bent u ook zo toe aan een uniek en gezellig dagje uit in Brabant? Bij Solex verhuur Eindhoven valt er zeker wat te beleven! Solex Verhuur Eindhoven verzorgt met liefde een leuk dagje uit in het mooie Brabant. De combinatie van Solex rijden (bijna drie uur lang puur genieten in de buitenlucht) en lekker tafelen in een gezellig restaurant levert gegarandeerd een heerlijk dagje uit in Brabant op.

U heeft de keuze uit diverse arrangementen. Iedereen komt gegarandeerd aan zijn of haar trekken. De toertocht op de Solex brengt u langs mooie dorpjes en leuke weggetjes. De afstand bedraagt ongeveer 32 kilometer en we rijden in totaal zo'n 2.5 uur. Ben je zestien of zeventien jaar, dan heb je wel een bromfietscertificaat nodig. Vanaf achttien jaar dien je in het bezit te zijn van een autorijbewijs om gebruik te kunnen maken van onze Solexen tijdens het dagje uit in Brabant. Na afloop van de tocht kun je gezellig dineren in een van de twee door ons geselecteerde plaatselijke restaurants.

Reserveer vandaag door te bellen of het formulier in te vullen. Een heerlijk dagje uit in Brabant beleef je bij Solex verhuur Eindhoven.

Solexverhuur Eindhoven is gespecialiseerd in het verzorgen van Solex Tochten en Solex Arrangementen.

Verzend uw e-mailadres om onze nieuwsbrief te ontvangen.